Ontdek iconische Milanese panettone

Locatie: Ranson Brussel
Doelgroep: Pastry, Bakery
Level:
starter, gevorderd & expert
Aantal deelnemers
: maximaal 25 personen
Deelnameprijs:
€60,00
Taal:
Nederlands en Frans
Partners: Corman

Ranson en Corman onthullen de geheimen van de iconische Italiaanse panettone

Panettone is een traditioneel Italiaans kerstbrood dat bekend staat om zijn zachte textuur, rijke smaak en fruitige toevoegingen. Oorspronkelijk afkomstig uit Milaan, is het een populaire lekkernij geworden in veel landen, vooral tijdens de kerstperiode. Ontdek tijdens deze 4 uur durende demonstratie hoe je dit brood maakt en ga naar huis met diverse tips en tricks om dit tijdrovend proces efficiënt aan te pakken.

BRA036599 hd giambattista mont

Giambattista Montanari werd geboren in het Italiaanse Ravenna en begon zijn carrière als patissier in 1979. Hij opende verschillende patisserieën en viel meermaals in de prijzen op prestigieuze nationale en internationale wedstrijden. Sinds 2007 werkt hij als chef-patissier en technisch adviseur voor Corman Italië. Hij schreef het boek PH 4.1 Wetenschap en Ambacht van het Gerezen Deeg.

Giambattista Montanari - chef-patissier & technisch adviseur Corman Italië

Panettone Milano007
Panettone Milano004

Programma

Start 11:00 Einde 17:00 \ Duur 6 hours
Programma
Inhoud Start Einde
Broodjeslunch 11:00 12:00
Demonstratie door Giambattista Montanari 12:00 17:00

Inschrijven

People

Praktisch

Datum Van 24/09/2024 tot 26/09/2024
Tickets

Demo Panettone - 25 september - € 60,00

Demo Panettone - 26 september - € 60,00

Locatie Spoorwegstraat 15 J-K
1702 Groot-Bijgaarden
Inschrijven