Inspirations
03|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Brussel
Locatie: Ranson Brussel
Datum: 3 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Voormiddag: Nederlands - Namiddag: Frans
04|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Harelbeke
Locatie: Ranshop Harelbeke
Datum: 4 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands
06|02|25
De la tradition à la tendance : transformer la viennoiserie en pâtisserie - Hoeselt
Lieu: Ranshop Hoeselt
Date: 6 février 2025
Group Cible: Bakery & Horeca
Niveau: startup
Nombre de participants : maximum 20 personnes par session
Langue : français
05|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Hoeselt
Locatie: Ranshop Hoeselt
Datum: 5 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands
10|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Antwerpen
Locatie: Ranson Antwerpen
Datum: 10 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands
11|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Antwerpen
Locatie: Ranson Antwerpen
Datum: 11 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands