Trendtour Sigep 2025
In het kader van Ranson Inspirations trokken we met een enthousiaste groep van dertig klanten naar SIGEP in Rimini, dé toonaangevende beurs waar de nieuwste trends en innovaties samenkomen. Dit internationale event brengt professionals uit de hele wereld samen om inspiratie op te doen, te netwerken en de nieuwste smaken te ontdekken. De focus ligt op (ambachtelijk) ijs, maar ook banket, chocolade, koffie en brood komen ruim aan bod.
Na een vlotte vlucht vanuit Zaventem gingen we met de bus naar Rimini waar we langs gingen bij Fugar. We ontdekten daar hun nieuwe en vernieuwde smaken en krijgen een typische Italiaanse "aperitivo".
Op dinsdag begeleidden onze ijsexperten Wannes De Ranter en Frank Cijnsmans de groep langs de meest interessante stands. Zo brachten we een bezoek aan Fructital en Cresco, waar we onder andere verrast werden door een unieke smaakcombinatie: tropisch fruit met chocolade. Daarnaast proefden we ook ijs met rum, een ware ontdekking!
Na een inspirerende dag op de beurs sloten we de trendtour af met een gezellig diner, waar we genoten van heerlijke Italiaanse specialiteiten. Een geslaagde trip vol smaak en inspiratie!