Website Hero Cresco A Ndros

Sorbets met puur fruit

Cresco en Andros Chef sloegen de handen in elkaar tijdens een Ranson Tasting en maakten heerlijk sorbetijs.

Sorbet ijs is een heerlijke en verfrissende traktatie, perfect voor warme zomerdagen en een ideale afsluiter van een maaltijd. In deze receptenreeks combineren we de hoogwaardige ijsbasis van Cresco met het pure diepvriesfruit van Andros Chef om jou de ultieme sorbetervaring te bieden. Laat je inspireren door onze recepten en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf de meest verfijnde sorbets te maken met Cresco en Andros Chef producten. Dankzij het basisrecept kan je in een handomdraai verschillende smaken aanbieden.

Basisrecept

  • Laat de puree vooraf ontdooien
  • Voeg alle ingrediënten bij het water en meng goed met de staafmixer
  • Laat 20 minuten rusten en meng nog even met de garde alvorens af te draaien in de ijsturbine
CitroensorbetPassievruchtensorbet
LimoensorbetGranaatappelsorbet
BergamotsorbetFramboossorbet
MandarijnsorbetCasissorbet
Kumquat-yuzu sorbet