Recap Eindejaarsdemonstraties 2023
Op 2, 3 en 4 oktober vond de dertigste editie van de Ranson Eindejaarsdemonstraties plaats.
2 chefs met verschillende aanpakken
Dit jaar kozen we voor twee indrukwekkende Belgische talenten: Niek Bossaert uit West-Vlaanderen en Marijn Coertjens uit het hart van Gent. Beiden hebben hun eigen unieke reis afgelegd om te komen waar ze nu zijn. Tijdens hun demonstraties werd duidelijk dat ze elk hun eigen benadering en stijl hebben. Dit bood de aanwezige chefs een waardevolle kans om nieuwe inzichten op te doen.
Verschillende culinaire sectoren aanwezig
Meer dan 220 chefs uit diverse culinaire sectoren waren aanwezig tijdens de drie demonstraties. Hoewel deze hoofdzakelijk gericht waren op patisserie, konden zelfs ijsbereiders bepaalde technieken en methoden ontdekken die van toepassing zijn op hun eindejaarsvoorbereidingen. De nadruk lag op efficiëntie en rationaliteit, iets wat in deze tijd voor iedereen van groot belang is! En bovendien kreeg elk van de aanwezigen het unieke Get Inspired 3.0 boek met als hoofdthema’s marsepein en alle recepturen van Niek en Marijn.
Het was opnieuw een waar succes en we willen dan ook graag alle aanwezigen en onze trouwe partners Debic, Remy Cointreau Gastronomie, Callebaut en Boiron bedanken. Op naar een volgende editie!