Nieuw in het Atlas gamma: verleidelijke plaatgebakken in vier heerlijke smaken

Ranson introduceert een nieuwe lijn plaatgebakken van Atlas die gegarandeerd een hit zullen zijn bij jouw klanten. Deze plaatgebakken zijn niet alleen heerlijk, maar ook uiterst praktisch en flexibel in gebruik. Verkrijgbaar in vier verrukkelijke smaken, zijn ze een perfecte aanvulling op je assortiment.

IMG 8710

Vier verleidelijke smaken

  1. Perenclafoutis: Deze delicatesse combineert de zachte smaak van frangipane met peer, romige melkchocolademousse en een bruine biscuit met een vleugje rum.
  2. Cappuccino: Voor de koffieliefhebbers, een rijke en romige combinatie van mokka, mokkabiscuit en knapperige brésiliennenootjes.
  3. Framboos-Citroen: Een verfrissende en fruitige combinatie die de zoetheid van frambozen perfect balanceert met de pittigheid van citroen.
  4. Passievrucht-Framboos: Een exotische en levendige smaakmix die tropische passievrucht combineert met de delicate zoetheid van frambozen.

Praktische voordelen van onze plaatgebakken

Elke doos bevat drie plaatgebakken, met elk een afmeting van 29 x 13 cm. Het gemak van deze plaatgebakken ligt in hun flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid:

  • Direct klaar voor gebruik: Je hoeft het plaatgebak slechts te ontdooien, waardoor het direct klaar is om te serveren.
  • Verschillende porties: Snijd het plaatgebak in de gewenste porties, variërend van eenpersoonstaarten tot meerpersoonstaarten, geschikt voor maximaal 10 personen.
  • Diverse vormen: De eenpersoonstaarten kunnen in verschillende vormen gesneden worden, zoals langwerpig, carré of puntvormig. Dit maakt het mogelijk om het gebak aan te passen aan de specifieke behoeften van je klanten.
  • Kostenbesparend: Door de flexibiliteit in portiegrootte en -vorm, kun je efficiënt inspelen op de vraag en verspilling minimaliseren, wat resulteert in kostenbesparingen.

Geef je gebak een persoonlijke touch

Met de chocolade decors van Ranson kun je je gebak een unieke en persoonlijke uitstraling geven. Deze decoraties maken het mogelijk om je taarten te verfraaien en ze een extra vleugje elegantie te geven, wat zeker in de smaak zal vallen bij je klanten.

Probeer de nieuwe plaatgebakken uit

Het nieuwe plaatgebak van Atlas is een uitstekende keuze voor elke bakkerij of cateraar die op zoek is naar een veelzijdig en smakelijk product. Met vier verrukkelijke smaken en een scala aan voordelen, bieden deze plaatgebakken een perfecte mix van smaak, gemak en flexibiliteit. Voeg de chocolade decors van Ranson toe, en je hebt een onweerstaanbaar aanbod dat je klanten keer op keer zal verleiden.

Decors die je kan gebruiken voor het plaatgebak