Ranson Icedays 2025
Professionals uit de ijsindustrie kunnen volgende data aanduiden in hun agenda, want op 24 en 25 februari 2025 organiseren Ranson en Carpigiani Benelux opnieuw de Ranson Icedays 2025. Deze tweedaagse staat volledig in het teken van de nieuwste ontwikkelingen en onweerstaanbare smaken uit de wereld van gelato.
Bezoekers krijgen de unieke gelegenheid om in een ontspannen en informele sfeer kennis te maken met innovaties die onze specialisten en leveranciers rechtstreeks meenemen uit Italië – dé bakermat van de gelatocultuur – en van de toonaangevende beurs Sigep. Op maandag tonen diverse leveranciers hun vakmanschap tijdens live demonstraties, terwijl dinsdag het podium wordt ingenomen door de beste Belgische ijsmakers die strijden om de prestigieuze titel van Belgisch Kampioen IJsbereiden 2025 op de Belgium Gelato Festival Challenge van Carpigiani.
Gedurende deze twee dagen staan experts uit de ijsbranche klaar om hun kennis te delen en vragen te beantwoorden. En alsof dat nog niet genoeg is, worden de bezoekers extra in de watten gelegd met een selectie van heerlijke hapjes en drankjes die zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Icedays 2025
24-25 februari 2025
Schrijf je in voor het niet te missen evenement voor ijsbereiders!