
Een trio van sorbet, speciaal voor het EK
Laat u inspireren door onze originele creatie: een trio van sorbet met smaken die net zo kleurrijk zijn als het EK zelf. Geniet van de verfrissende combinatie van chocolade, citroen en kersen – een perfecte traktatie voor elke voetbalfan tijdens het Europees Kampioenschap.
Chocolade sorbet voor zwarte kleur
Ingrediënten:
- 1,2 kg Base - Miscela Fondente Origine (donkere chocolade)
- 2 L warm water (90°C)
- 800 g Chocolade Reno Concerto Fondente 58% (36/38)
- ca. 10 g Zwart carbonpoeder
Recept:
- Smelt de chocolade in het warme water en voeg de basis toe.
- Meng goed met de staafmixer.
- Voeg een theelepel carbonpoeder toe en meng tot wanneer de bereiding mooi zwart kleurt.
- Laat minimum 20 minuten rusten en afkoelen en meng nog even met de garde alvorens af te draaien in de ijsturbine.
Limoncello sorbet voor een gele kleur
Ingrediënten:
- 1,25 kg Speedy - Ready Limoncello
- 3 L warm water (50°C)
- 20 g Svelto 178/C
Recept:
- Voeg de speedy en de ijsverbeteraar Svelto 178/C al roerend toe aan het water.
- Laat minimum 10 minuten rusten en afkoelen en meng nog even met de garde alvorens af te draaien in de ijsturbine.
Kersensorbet voor een rode kleur
Ingrediënten:
- 1,72 L water
- 1,08 g Ranson Sorbetmix
- 100 g Pasta Amarena (kers)
- 1 kg Puree zure kers
Recept:
- Laat de kersenpuree vooraf ontdooien
- Voeg alle ingrediënten bij het water en meng goed met de staafmixer
- Laat 20 minuten rusten en meng nog even met de garde alvorens af te draaien in de ijsturbine
Hier vind je alle ingrediënten om deze heerlijke sorbettrio te maken:
* Deze prijs is indicatief. De correcte prijs vind je op je orderbevestiging.
Extra verkooptip
Voeg de 3 sorbets samen in onze transparante, afsluitbare potten en maak de Belgische vlag. Ideaal voor in jouw ijsautomaat of rechtstaande vitrine.
Hier vind je het overzicht van de potten en geschikt deksel.
* Deze prijs is indicatief. De correcte prijs vind je op je orderbevestiging.