Van traditioneel naar trendy: transformeer viennoiserie in patisserie

Locatie: Ranson Brussel
Datum: 3 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level:
starter
Aantal deelnemers
: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Voormiddag: Nederlands - Namiddag: Frans

We nodigen je uit voor een inspirerende productpresentatie waar viennoiserie en patisserie samenkomen in een unieke mix van traditie en innovatie! Onder leiding van de topchefs Lars Vierhout en Niek Bossaert ontdek je hoe je de kenmerkende viennoiserie transformeert tot trendy en indrukwekkende patisserie, met behulp van de hoogwaardige vullingen en toppings van Irca.

Over de chefs

Lars Vierhout is technisch chef bij de Irca Group Benelux en Nordics en brengt een schat aan ervaring mee uit de banketwereld. Met zijn creatieve aanpak en passie voor innovatie weet hij van elk product iets bijzonders te maken. Hij zal je inspireren met vernieuwende technieken en originele combinaties.

Niek Bossaert won 1996 de titel van 'Beste Jonge Banketbakker van België' en behaalde internationaal succes bij de wereldbeker banketbakkerij in Milaan. Met zijn oog voor detail, vakmanschap en creativiteit heeft Niek zich gevestigd als een van de toonaangevende patissiers van België, opgenomen in Gault & Millau en lid van 'Créateurs de Desserts'.

Naamloos 1 0000 Generatief vullen
Naamloos 1 0001 2024 05 08 Irca 103 HRB
Small NEW YORK CARAMEL MILK ROLL 1
Small IRCA 2023 11 09 4811 2 2

Sessies

voormiddag - Nederlandstalig

Start 09:00 Einde 12:00 \ Duur 3 hours
Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal 09:00 09:30
Workshop 09:30 12:00

Après-midi - Francophone

Start 13:30 Einde 16:30 \ Duur 3 hours
Programma
Inhoud Start Einde
Accueil 13:30 14:00
Workshop 14:00 16:30

Inschrijven

People

Praktisch

Datum 03/02/2025
Tickets

Viennoiserie naar Patisserie - Ranson Brussel - voormiddag - 03-02-25

viennoiserie en pâtisserie - Ranson Bruxelles - après-midi - 03-02-25

Locatie Spoorwegstraat 15 J-K
1702 Groot-Bijgaarden
Inschrijven