Van traditioneel naar trendy: transformeer viennoiserie in patisserie
Locatie: Ranson Antwerpen
Datum: 11 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Voormiddag: Nederlands - Namiddag: Frans
We nodigen je uit voor een inspirerende productpresentatie waar viennoiserie en patisserie samenkomen in een unieke mix van traditie en innovatie! Onder leiding van de topchefs Lars Vierhout en Niek Bossaert ontdek je hoe je de kenmerkende viennoiserie transformeert tot trendy en indrukwekkende patisserie, met behulp van de hoogwaardige vullingen en toppings van Irca.
Over de chefs
Lars Vierhout is technisch chef bij de Irca Group Benelux en Nordics en brengt een schat aan ervaring mee uit de banketwereld. Met zijn creatieve aanpak en passie voor innovatie weet hij van elk product iets bijzonders te maken. Hij zal je inspireren met vernieuwende technieken en originele combinaties.
Niek Bossaert won 1996 de titel van 'Beste Jonge Banketbakker van België' en behaalde internationaal succes bij de wereldbeker banketbakkerij in Milaan. Met zijn oog voor detail, vakmanschap en creativiteit heeft Niek zich gevestigd als een van de toonaangevende patissiers van België, opgenomen in Gault & Millau en lid van 'Créateurs de Desserts'.
Sessies
Voormiddag
Start 09:00 | Einde 12:00 | \ Duur 3 hours |
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Onthaal | 09:00 | 09:30 |
Workshop | 09:30 | 12:00 |
Namiddag
Start 13:30 | Einde 16:30 | \ Duur 3 hours |
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Onthaal | 13:30 | 14:00 |
Workshop | 14:00 | 16:30 |
Inschrijven
Praktisch
Datum | 11/02/2025 |
Tickets |
Viennoiserie naar Patisserie - Ranson Antwerpen - voormiddag - 11-02-25 Viennoiserie naar Patisserie - Ranson Antwerpen - namiddag - 11-02-25 |
Locatie |
Venhof
4
2110 Wijnegem België |