Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Locatie: Ranson Brussel
Doelgroep: Pastry, Chocolate, Ice Cream
Level:
gevorderd
Aantal deelnemers
: maximaal 25 personen per sessie
Deelnameprijs:
€ 50,00 per persoon
Taal:
Nederlands en Frans
Partners: Irca, Joygelato

In de workshop 'IJstaarten voor gevorderden' gaan we een stap verder dan de klassieke ijstaarten met foto's of kerstbuches. Onder begeleiding van Lars Vierhout, Creative Pastry Chef & Mixologist bij IRCA group, verdiepen we ons in het creëren van ijstaarten en ontwikkelen we eigen decoraties. Daarbij worden nieuwe technieken uitgebreid toegelicht. Het ijs zelf wordt bereid door een andere expert van de IRCA group. Laura Di Modugno reist speciaal vanuit Italië af om haar vakkennis met jou te delen.

Om het interactieve karakter van deze workshop te behouden, kunnen we slechts een beperkt aantal deelnemers toelaten per sessie. Schrijf je dus vandaag nog in!

Partners

Sessies

Voormiddag

Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal 09:15 09:30
Workshop 09:30 12:00
Broodjeslunch 12:00 13:00

Namiddag

Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal met broodjeslunch 12:15 13:00
Workshop 13:00 15:30

Praktisch

Datum 08/10/2024
Tijd Van 09:00 tot 15:30
Tickets
Locatie Spoorwegstraat 15 J-K
1702 Groot-Bijgaarden