Locatie: Ranson Brussel
Doelgroep: Pastry, Chocolate, Ice Cream
Level: gevorderd
Aantal deelnemers: maximaal 25 personen per sessie
Deelnameprijs: € 50,00 per persoon
Taal: Nederlands en Frans
Partners: Irca, Joygelato
In de workshop 'IJstaarten voor gevorderden' gaan we een stap verder dan de klassieke ijstaarten met foto's of kerstbuches. Onder begeleiding van Lars Vierhout, Creative Pastry Chef & Mixologist bij IRCA group, verdiepen we ons in het creëren van ijstaarten en ontwikkelen we eigen decoraties. Daarbij worden nieuwe technieken uitgebreid toegelicht. Het ijs zelf wordt bereid door een andere expert van de IRCA group. Laura Di Modugno reist speciaal vanuit Italië af om haar vakkennis met jou te delen.
Om het interactieve karakter van deze workshop te behouden, kunnen we slechts een beperkt aantal deelnemers toelaten per sessie. Schrijf je dus vandaag nog in!
Sessies
Voormiddag
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Onthaal | 09:15 | 09:30 |
Workshop | 09:30 | 12:00 |
Broodjeslunch | 12:00 | 13:00 |
Namiddag
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Onthaal met broodjeslunch | 12:15 | 13:00 |
Workshop | 13:00 | 15:30 |
Praktisch
Datum | 08/10/2024 |
Tijd | Van 09:00 tot 15:30 |
Tickets | |
Locatie |
Spoorwegstraat
15 J-K
1702 Groot-Bijgaarden |