Une glace à Paris komt naar België - Nederlandstalig
Locatie: Carpigiani University
Doelgroep: Bakkery, Pastry, Chocolate en Ice Cream
Level: expert
Aantal deelnemers: 25 personen
Deelnameprijs: € 95,00 per persoon
Taal: Nederlands en Frans
Partners: Remy Cointreau Gastronomie, Debic en Carpigiani Benelux
In de schaduw van Centre Pompidou ligt een klein winkeltje met een blauwe façade. Zo klein de winkel is, zo groot is, Emmanuel Ryon, een van de eigenaars van het concept Une Glace à Paris!
Emmanuel Ryon , Meilleur Ouvrier de France Glacier, Wereldkampioen Patisserie en lid van Relais Desserts komt naar België! In samenwerking met Carpigiani, Debic en Remy Cointreau Gastronomie organiseert Ranson een Masterclass Ice Cream. Tijdens deze 6 uur durende Masterclass gaat Emmanuel geen vraag uit de weg. Van zijn eigen filosofie over ijs tot ijs op smaak gebracht met parfums.
Tijdens de masterclass gaan we dieper in op onderstaande topics:
- Sorbet op basis van cocktails
- Verrines
- Ijstaarten voor het najaar
- Fruit Givré
Hou me op de hoogte van de komende Ranson Inspirations
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Onthaal met ontbijt | 09:30 | 10:00 |
Introductie door Ranson | 10:00 | 10:30 |
Demonstratie door Emmanuel Ryon | Deel I | 10:30 | 12:30 |
Lunch | 12:30 | 13:30 |
Demonstratie door Emmanuel Ryon | Deel I | 13:30 | 15:30 |
Meet & Greet | 15:30 | 16:00 |
Praktisch
Datum | 18/10/2023 |
Tijd | Van 09:30 tot 16:30 |
Locatie |
Pulsebaan
54
2242 Zandhoven |