Eindejaarsdemonstraties 2024

Ontdek de magie van twee culinaire werelden in één atelier!

Tijdens de eindejaarsdemonstraties van Ranson in samenwerking met Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut ontdek je het!

Wat gebeurt er wanneer twee Belgische topchefs in patisserie en chocolaterie hun expertise delen met hoogwaardige ingrediënten? Kom erachter tijdens de Eindejaarsdemonstraties van Ranson, in samenwerking met Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut! Dit jaar verwelkomen we twee getalenteerde Belgische chefs: Anaïs Gaudemer en Tanguy Coelis.

Anaïs en Tanguy nemen je afwisselend mee in hun creaties, filosofieën en werkwijzen, zodat je optimaal voorbereid bent op een succesvolle en drukke eindejaarsperiode. Met hun diverse achtergronden en ervaringen brengen beide chefs een unieke dynamiek naar de demonstratie, wat zorgt voor een inspirerende en leerzame ervaring.

Mis deze unieke kans niet om nieuwe technieken en ideeën op te doen van de besten in het vak. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Schrijf je in

Wist je dat je via Alimento zelfs gratis toegang kunt krijgen tot deze demonstraties?

Partners