Eindejaarsdemonstratie - Ranshop Hoeselt

Dit evenement is voorbij: je kunt je niet langer inschrijven.

Locatie: Ranshop Hoeselt
Doelgroep: Bakkery, Pastry, Chocolate
Level:
starter, gevorderd & expert
Aantal deelnemers
: maximaal 80 personen
Deelnameprijs:
€ 65,00 per persoon
Taal:
Nederlands en Frans
Partners: Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut

Wat doen 2 topchefs in patisserie en chocolaterie met topingrediënten?

Tijdens de eindejaarsdemonstraties van Ranson in samenwerking met Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut ontdek je het!

Het voorprogamma van de demonstratie wordt verzorgd door Patrick Aubrion, Ranson categoriemanager Chocolate, die je enkele snelle creaties met marsepein zal voorstellen. Vervolgens nemen Marijn Coertjens & Niek Bossaert je om de beurt mee in hun creaties, filosofie en efficiënt werken. Dit zal ervoor zorgen dat je het eindejaar met een gerust gemoed kan voorbereiden en je kan knallen tijdens deze traditioneel drukke periode!

Beide chefs hebben een ander traject gevolgd om aan de top te raken. Dit zal tijdens de demonstratie zorgen voor een leuke en unieke dynamiek. Dus schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!

Partners

Programma
Inhoud Start Einde
Onthaal 12:30 13:00
Verwelkoming 13:00 13:10
Marsepein by Patrick Aubrion 13:10 13:40
Demonstratie by Marijn Coertjens & Niek Bossaert 13:40 17:00
Meet & Greet Chefs 17:00 17:30

Praktisch

Datum 02/10/2023
Tijd Van 13:00 tot 17:30
Tickets
Locatie Industrielaan 24
3730 Hoeselt