Eindejaarsdemonstratie - Ter Groene Poorte Brugge - VOLZET
Locatie: Ter Groene Poorte Brugge
Doelgroep: Bakkery, Pastry, Chocolate
Level: starter, gevorderd & expert
Aantal deelnemers: maximaal 100 personen
Deelnameprijs: € 65,00 per persoon
Taal: Nederlands
Partners: Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut
Wat doen 2 topchefs in patisserie en chocolaterie met topingrediënten?
Tijdens de eindejaarsdemonstraties van Ranson in samenwerking met Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut ontdek je het!
Het voorprogamma van de demonstratie wordt verzorgd door Patrick Aubrion, Ranson categoriemanager Chocolate, die je enkele snelle creaties met marsepein zal voorstellen. Vervolgens nemen Marijn Coertjens & Niek Bossaert je om de beurt mee in hun creaties, filosofie en efficiënt werken. Dit zal ervoor zorgen dat je het eindejaar met een gerust gemoed kan voorbereiden en je kan knallen tijdens deze traditioneel drukke periode!
Beide chefs hebben een ander traject gevolgd om aan de top te raken. Dit zal tijdens de demonstratie zorgen voor een leuke en unieke dynamiek. Dus schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!
Volzet
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Onthaal | 12:30 | 13:00 |
Verwelkoming | 13:00 | 13:10 |
Marsepein by Patrick Aubrion | 13:10 | 13:40 |
Demonstratie by Marijn Coertjens & Niek Bossaert | 13:40 | 17:00 |
Meet & Greet Chefs | 17:00 | 17:30 |
Praktisch
Datum | 03/10/2023 |
Tijd | Van 13:00 tot 17:30 |
Tickets | |
Locatie |
Spoorwegstraat
14
8200 Bruges |