Ontdek iconische Milanese panettone
Locatie: Ranson Brussel
Doelgroep: Pastry, Bakery
Level: starter, gevorderd & expert
Aantal deelnemers: maximaal 25 personen
Deelnameprijs: €60,00
Taal: Nederlands en Frans
Partners: Corman
Ranson en Corman onthullen de geheimen van de iconische Italiaanse panettone
Panettone is een traditioneel Italiaans kerstbrood dat bekend staat om zijn zachte textuur, rijke smaak en fruitige toevoegingen. Oorspronkelijk afkomstig uit Milaan, is het een populaire lekkernij geworden in veel landen, vooral tijdens de kerstperiode. Ontdek tijdens deze 4 uur durende demonstratie hoe je dit brood maakt en ga naar huis met diverse tips en tricks om dit tijdrovend proces efficiënt aan te pakken.
Giambattista Montanari werd geboren in het Italiaanse Ravenna en begon zijn carrière als patissier in 1979. Hij opende verschillende patisserieën en viel meermaals in de prijzen op prestigieuze nationale en internationale wedstrijden. Sinds 2007 werkt hij als chef-patissier en technisch adviseur voor Corman Italië. Hij schreef het boek PH 4.1 Wetenschap en Ambacht van het Gerezen Deeg.
Giambattista Montanari - chef-patissier & technisch adviseur Corman Italië
Programma
Start 11:00 | Einde 17:00 | \ Duur 6 hours |
Programma
Inhoud | Start | Einde |
---|---|---|
Broodjeslunch | 11:00 | 12:00 |
Demonstratie door Giambattista Montanari | 12:00 | 17:00 |
Praktisch
Datum | Van 24/09/2024 tot 26/09/2024 |
Tickets | |
Locatie |
Spoorwegstraat
15 J-K
1702 Groot-Bijgaarden |