Inspirations

03|02|25
De la tradition à la tendance : transformer la viennoiserie en pâtisserie - Bruxelles

Lieu: Ranson Bruxelles
Date: 3 février 2025
Group Cible: Bakery & Horeca
Niveau:
startup
Nombre de participants : maximum 20 personnes par session
Langue : Matin : néerlandais - Après-midi : français

Inscrivez-vous

04|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Harelbeke

Locatie: Ranshop Harelbeke
Datum: 4 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level:
starter
Aantal deelnemers
: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands

Schrijf je in

06|02|25
De la tradition à la tendance : transformer la viennoiserie en pâtisserie - Hoeselt

Lieu: Ranshop Hoeselt
Date: 6 février 2025
Group Cible: Bakery & Horeca
Niveau:
startup
Nombre de participants : maximum 20 personnes par session
Langue : français

Inscrivez-vous

05|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Hoeselt

Locatie: Ranshop Hoeselt
Datum: 5 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level:
starter
Aantal deelnemers
: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands

Schrijf je in

10|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Antwerpen

Locatie: Ranson Antwerpen
Datum: 10 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level:
starter
Aantal deelnemers
: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands

Schrijf je in

11|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Antwerpen

Locatie: Ranson Antwerpen
Datum: 11 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level:
starter
Aantal deelnemers
: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands

Schrijf je in