Inspirations
03|02|25
De la tradition à la tendance : transformer la viennoiserie en pâtisserie - Bruxelles
Lieu: Ranson Bruxelles
Date: 3 février 2025
Group Cible: Bakery & Horeca
Niveau: startup
Nombre de participants : maximum 20 personnes par session
Langue : Matin : néerlandais - Après-midi : français
04|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Harelbeke
Locatie: Ranshop Harelbeke
Datum: 4 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands
06|02|25
De la tradition à la tendance : transformer la viennoiserie en pâtisserie - Hoeselt
Lieu: Ranshop Hoeselt
Date: 6 février 2025
Group Cible: Bakery & Horeca
Niveau: startup
Nombre de participants : maximum 20 personnes par session
Langue : français
05|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Hoeselt
Locatie: Ranshop Hoeselt
Datum: 5 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands
10|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Antwerpen
Locatie: Ranson Antwerpen
Datum: 10 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands
11|02|25
Van traditioneel naar trendy. Transformeer viennoiserie in patisserie - Antwerpen
Locatie: Ranson Antwerpen
Datum: 11 februari 2025
Doelgroep: Bakery & Horeca
Level: starter
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen per sessie
Taal: Nederlands