Granaatappel met gember
3000 g Water (lauw)
300 g 49484 - Pasta Granaatappel - Fructital
300 g 1792 - Joybase Premium Limone - Joygelato
900 g Suiker
25 g Geschaafde gember
QS 41882 - Variegato Granaatappel- Fuga
Chocolade met Rozemarijn & Limoen
Ingrediënten
- 1000 g Unica Zero Chocolade - Cresco
- 1000 g Limoensap z.t.s.
- 2000 g Melk
- 50 g Rozemarijn (fijngehakt)
Werkwijze
- Meng het limoensap met de melk
- Voeg de Unica Zero toe en meng goed
- Laat 15’ rijpen alvorens af te draaien in de ijsturbine
- Haal een halve bak ijs uit en strooi deel van de fijn gehakte rozemarijn uit
- Haal de rest van het ijs uit en meng nog wat rozemarijn onder het ijs
- Werk je creatie af met een paar schijfjes limoen en de rest van je rozemarijn