Recipe Passion Fruit
Article | Description | Quantity |
43368 | Lyra 100 | 70 g |
Water | 510 g | |
26638 | Smuter (inverted sugar) | 20 g |
6024 | Sugar | 150 g |
43361 | Passion Fruit Paste | 60 g |
43374 | Confrutti Passion Fruite | 170 g |
26629 | Variegato Mango/Passion | 120 g |
Werkwijze
- Mix the dry substances and add them to the water
- Add the invert sugar, pasta and confrutti passion fruit and mix well with the hand blender
- Let rest for 20 minutes before turning off in the ice cream machine
- Marble the variegato mango&passion on/under the ice cream

Ingredients

Cresco
“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.