Sea Shells

Black spray

200g Cacaoboter
20g Zwart Carbon poeder

Werkwijze

  • Mix het carbon poeder en de warme cacaoboter goed.
  • Kristalliseer deze massa.
  • Spuit een dunne laag in de zeevruchten vormen (art. 64816).
  • Laat op kamertemperatuur kristalliseren.
  • Mouleer de vormen met donkere chocolade.
  • Vul de vormen met 1 helft cacao juice concentraat karamel en de andere helft vul je met knapperige boekweit (art. 45506) sluit en kleef beide helften aan elkaar.
  • Laat ze 1 nacht in de koelkast kristalliseren (12-14°C)
  • Ontvorm de zeevruchten.
Sea shells

Cacao juice concentraat karamel

227g Suiker
176g Room 35% vg
214g Cacao juice concentraat
55g Glucose
151g Boter
177g Gold chocolade

Werkwijze

  • Vervaardig een caramel met glucose en de kristalsuiker.
  • Blus deze goudkleurige caramel met de opgewarmde room en cacao juice concentraat = 80°C.
  • Giet door de chinois in een mengkom.
  • Na afkoeling, bedekken met folie, op de massa.
  • Plaats het geheel in de koelkast gedurende 1 nacht.
  • Bij gebruik, de caramel opwarmen tot 35°C.
  • Meng er de boter op kamertemperatuur onder evenals de warme (45°C) Gold chocolade.

Black spray

Cacao juice concentraat karamel

Verpakkingen