My Eclairke
Ganache Monté Donkere Chocolade
269g Room 35% vg
150g Volle Melk UHT
5g Gelatine poeder
25g Water
250g Donkere chocolade Puur Sensation 72
Ganache Monté Melkchocolade
460g Room 35% vg
119g Volle Melk UHT
5g Gelatine poeder
25g Water
270g Melkchocolade Inspiration 32
Werkwijze Ganache Monté Donkere en Melkchocolade
- Verwarm de room tot 60°C en meng er de gelatinemassa bij.
- Giet over de chocolade en mix goed.
- Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
- Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.
Ganache Monté Witte Chocolade
170g Room 35% vg Deel I
5g Gelatine poeder
25g Water
220g Witte chocolade Obsession 30
600g Room 35% vg Deel II
Werkwijze Ganache Monté Witte Chocolade
- Room deel I en de vanille stokken opwarmen tot 75°C.
- Gelatinemassa toevoegen en het geheel mixen met de witte chocolade.
- Al mixend de koude room Deel II onder mixen.
- Laat het geheel in de koelkast (4°C) kristalliseren.
- Bij gebruik enkele minuten opkloppen en klaar om te spuiten.
Opbouw
- Spuit de ganache monté tussen 2 eclair toppers (art. 268028)