Red Devil

Werkwijze

  • Mouleer de skull vorm (art. 171585) met donkere gekristalliseerde chocolade
  • Laat uitkristalliseren in de koeling en haal uit de vorm
  • Verwijder met een warm mes de ogen en de neusholte
  • Eenmaal hij terug op kamertemperatuur is, spray hem goed in met gekristalliseerde donkere chocolade spray massa
  • Bestrooi onmiddellijk met rode nonpareil springles (art. 261229) en laat op kamertemperatuur uitharden.
  • Vorm 2 hoorns met donkere sculptuur chocolade , laat deze in de koeling volledig uitkristalliseren en spray ze dan met gekristalliseerde zwarte spuitmassa en kleef ze op de skull door eerst een deel van het reliëf weg te schrapen voor een goede hechting
Choc Ola Halloween Red Devil Skull 1 crop

Zwarte spray massa

Artikel

OmschrijvingHoeveelheid
5476Cacaoboter - callets™200 g
47519Zwart carbon poeder - Delgiro20 g

Werkwijze

  • Mix het carbon poeder en de warme cacaoboter goed
  • Kristalliseer deze massa
  • Spuit een laagje op de hoorns
    Tip : je kan uiteraard voor een andere combinatie chocolade en gekleurde nonpareil gaan
Choc Ola Halloween Red Devil Skull 2

Shop hier de ingrediënten