Crunchy mummy
Cookie crunch
Artikel | Omschrijving | Hoeveelheid |
45545 | Witte chocolade - framboos-yoghurt crunch - Jordà | 300 g |
5835 | Pasta hazelnoot - Atlas | 500 g |
5476 | Cacaoboter - callets™ | 80 g |
47825 | Melkchocolade drops - Delgiro | 120 g |
Werkwijze
- Vermeng de warme cacaoboter (45°C) met de biscuit crunch
- Voeg er de praliné aan toe en meng voorzichtig zodanig de krokante elementen niet teveel beschadigd worden
- Eindig met het toevoegen van de gekristalliseerde melkchocolade
- Strijk deze massa uit tussen 2 dikte latten en laat kristalliseren in de koelkast (12-14°C)
- Steek de gekristalliseerde massa uit met de uitsteker Gingerman (art. 125242 - 13cm)
- Laat deze vooraleer te dompelen in donkere chocolade op kamertemperatuur komen
- Laat de gedompelde mannetjes mooi uitkristalliseren
Opbouw
- Rol witte rolfondant (art. 8616) uit op een dikte van 1 mm en steek mannetjes uit met dezelfde uitsteker als gebruikt voor de krokante massa en verwijder met een ronde uitsteker een deel van het hoofd
- Kleef deze op de gedompelde krokants
- Maak met de rolfondant op 1,5 mm banden en kleef deze kriskras op de mannetjes, kleven doe je met behulp van een klein beetje vocht
- Spuit de oogjes op het donkere vlak dat uitgespaard bleef
Verpakking
Artikel | Omschrijving |
396340 | PVC karakkendoos - 17 x 12 x H4,5 cm |
319714 | Lint - Lyon - zwart - 25 m |