Crunchy Snacks
Zaden en crunch mix
100 g Mini rice poppers
70 g Crispy Quinoa - Jordà
75 g Crispy Spelt - Jordà
70 g Crispy Boekweit - Jordà
• Meng deze mix met elkaar.
• Strooi hem in de chocoladevormen.
• Mouleer met desgewenste chocolades.

Used Chocolates
Dark bar
1000 g Dark Chocolate Pure Sensation 72 - Callebaut
Pink bar
1000 g White Chocolate Obsession 30 - Callebaut
250 g Raspberry Powder
25 g Red Natural Powder Colouring
Green bar
1000 g White Chocolate Obsession 30 - Callebaut
125 g Matcha Powder
Yellow bar
1000 g White Chocolate Obsession 30 - Callebaut
210 g Passion Fruit Powder
25 g Yellow Natural Powder Colouring
Mix the coloured and flavoured chocolates well at 45°C using a hand blender before use.
Seeds and crunch mix
Used chocolates

Lees hier het interview met Maarten Jordaens
Op pagina 26-27 vind je het interview met "De Crunchy Chef"