Crunchy Snacks
Zaden en crunch mix
100 g Mini rice poppers
70 g Crispy Quinoa - Jordà
75 g Crispy Spelt - Jordà
70 g Crispy Boekweit - Jordà
• Meng deze mix met elkaar.
• Strooi hem in de chocoladevormen.
• Mouleer met desgewenste chocolades.
Gebruikte chocolades
Donkere reep
1000 g Donkere chocolade Pure Sensation 72 - Callebaut
Roze reep
1000 g Witte chocolade Obsession 30 - Callebaut
250 g Frambozen poeder
25 g Rode natuurlijke poederkleurstof
Groene reep
1000 g Witte chocolade Obsession 30 - Callebaut
125 g Matcha poeder
Gele reep
1000 g Witte chocolade Obsession 30 - Callebaut
210 g Passievruchten poeder
25 g Gele natuurlijke poederkleurstof
De gekleurde en op smaak gebrachte chocolades op 45°C goed mixen met een staafmixer voor gebruik.