Crunchy Snacks

Zaden en crunch mix

100 g Mini rice poppers
70 g Crispy Quinoa - Jordà
75 g Crispy Spelt - Jordà
70 g Crispy Boekweit - Jordà

• Meng deze mix met elkaar.
• Strooi hem in de chocoladevormen.
• Mouleer met desgewenste chocolades.

Recept maarten jordaens

Used Chocolates

Dark bar

1000 g Dark Chocolate Pure Sensation 72 - Callebaut

Pink bar

1000 g White Chocolate Obsession 30 - Callebaut
250 g Raspberry Powder
25 g Red Natural Powder Colouring

Green bar

1000 g White Chocolate Obsession 30 - Callebaut
125 g Matcha Powder

Yellow bar

1000 g White Chocolate Obsession 30 - Callebaut
210 g Passion Fruit Powder
25 g Yellow Natural Powder Colouring

Mix the coloured and flavoured chocolates well at 45°C using a hand blender before use.

Seeds and crunch mix

Used chocolates

Foto Maarten Portret

Lees hier het interview met Maarten Jordaens

Op pagina 26-27 vind je het interview met "De Crunchy Chef"