Locatie: Ranson Brussel
Doelgroep: Pastry, Bakery
Level: starter, gevorderd
Aantal deelnemers: maximaal 20 personen
Deelnameprijs: gratis
Taal: Nederlands en Frans
Partners: Debic
Ranson en Debic nodigen jouw uit voor een inspirerende masterclass...met taart!
Feestelijke taarten zijn een must voor een succesvol patisserieassortiment. Maar uw klanten verwachten meer: meer variatie en meer inspiratie. En dat voor tal van
momenten, van een lentefeest of huwelijk tot speciale verjaardagen. In deze masterclass deelt aanstormend patisserietalent Gill Walschap (Zoet by Gill) haar eigen werk. Stap voor stap ontdekt u samen met haar hoe zij twee van haar taartconcepten creëert. Daarbovenop deelt ze tips en tricks vanuit haar eigen ervaring met bakkerij én horeca. Want ook in die laatste sector is patisserie aan een stevige opmars bezig.
Een inspirerende namiddag dus, met een hoofdrol voor de klassieke producten van Debic. Want kiezen voor Debic is sowieso een feest voor uw assortiment.
Mis deze inspirerende workshop niet en schrijf u in voor 21 mei 2024. Het aantal inschrijvingen is beperkt. Snel zijn is dus de boodschap om zeker te zijn van uw plaats.
Ik werk voor particulieren en cateringbedrijven, maar restaurants zijn mijn hoofdactiviteit. Voor hen maak ik desserts, dessertonderdelen en koffiebegeleiders. Eigenlijk ben ik hun patissier, maar dan zonder in hun keuken aanwezig te zijn.
Gill Walschap - Chef-patissier
Start 12:30 | End 16:00 | \ Duration 3 hours and 30 minutes |
Program
Contents | Start | End |
---|---|---|
Onthaal | 12:30 | 15:34 |
Start Masterclass | Deel 1 | 13:00 | 15:34 |
Pauze | 14:10 | 15:34 |
Start Masterclass | Deel 2 | 14:30 | 15:34 |
Einde | 16:00 | 15:34 |
Practical
Date | 24/06/2024 |
Time | By 12:30 Until 16:00 |
Tickets | |
Location |
Spoorwegstraat
15 J-K
1702 Groot-Bijgaarden |