Eindejaarsdemonstratie - Ranshop Hoeselt
Locatie: Ranshop Hoeselt
Doelgroep: Bakkery, Pastry, Chocolate
Level: starter, gevorderd & expert
Aantal deelnemers: maximaal 80 personen
Deelnameprijs: € 65,00 per persoon
Taal: Nederlands en Frans
Partners: Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut
Wat doen 2 topchefs in patisserie en chocolaterie met topingrediënten?
Tijdens de eindejaarsdemonstraties van Ranson in samenwerking met Remy Cointreau Gastronomie, Debic, Les vergers Boiron en Callebaut ontdek je het!
Het voorprogamma van de demonstratie wordt verzorgd door Patrick Aubrion die je enkele snelle creaties met marsepein zal voorstellen. Vervolgens nemen Marijn Coertjens & Niek Bossaert je om de beurt mee in hun creaties, filosofie en efficiënt werken. Dit zal ervoor zorgen dat je dit najaar met een gerust gemoed kan voorbereiden en je kan knallen tijdens deze traditioneel drukke periode!
Beide chefs hebben een ander traject gevolgd om aan de top te raken. Dit zal tijdens de demonstratie zorgen voor een leuke en unieke dynamiek. Dus schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!
Program
Contents | Start | End |
---|---|---|
Onthaal | 12:30 | 13:00 |
Verwelkoming | 13:00 | 13:10 |
Marsepein by Patrick Aubrion | 13:10 | 13:40 |
Demonstratie by Marijn Coertjens & Niek Bossaert | 13:40 | 17:00 |
Meet & Greet Chefs | 17:00 | 17:30 |
Practical
Date | 04/10/2023 |
Time | By 13:00 Until 17:30 |
Tickets | |
Location |
Avenue Émile Gryson
1
1070 Anderlecht |