Vul je e-mail adres in en ontvang de technische fiche.
Vul uw e-mailadres in:
*
Ranson mag me contacteren via e-mail.
Leave this field blank
Stuur me de download link
Home
Jobs
Over Ranson
Kwaliteit
Contact
Mijn Ranson
nl
fr
en
nl
|
fr
|
en
Over Ice Cream
Assortiment
Wijs in Ijs
Onze merken
Webshop
Folders
Nieuws
recept After Eight
Onze afdelingen
Ice Cream
Wijs in Ijs
Recepten Fugar
After Eight
Artikel
Omschrijving
Hoeveelheid
Witte basis
850 g
4595
Room 35% ongesuikerd
100 g
40437
pasta Menta
50 g
41969
Zachte chocolade Cremino Darkosé
QS
Werkwijze
Voeg de extra room pasta munt toe aan de basismix en meng goed met de staafmixer
Marbreer de darkosé op/onder het ijs
Werk je creatie af met enkele after-eight koekjes
Ingrediënten