Vul je e-mail adres in en ontvang de technische fiche.
Vul uw e-mailadres in:
*
Ranson mag me contacteren via e-mail.
Leave this field blank
Stuur me de download link
Home
Jobs
Over Ranson
Kwaliteit
Contact
Mijn Ranson
nl
fr
en
nl
|
fr
|
en
Over Ice Cream
Assortiment
Wijs in Ijs
Onze merken
Webshop
Folders
Nieuws
recept Buenissimo Classic & White
Onze afdelingen
Ice Cream
Wijs in Ijs
Recepten Fructital
Buenissimo Classic & White
Artikel
Omschrijving
Hoeveelheid
Witte basis
1000 g
49115
Pasta witte chocolade
100 g
49170
Pasta hazelnoot TGT
50 g
water
120 g
49489
Variegato Buenissimo
QS
49782
Variegato Buenissimo White
QS
Werkwijze
Voeg de witte chocolade en hazelnoot pasta toe aan de neutrale basismix
Voeg het water toe en meng goed met de staafmixer alvorens af te draaien in de ijsturbine
Marbreer de buenissimo variegatos op/onder het ijs
Ingrediënten
Fructital is de crème de la crème
Ontdek het volledige gamma Fructital producten