Artikel

Omschrijving

Hoeveelheid

4623Volle melk1000 g

6024

Kristalsuiker - fijne korrel

200 g

6484

Dextrose

30 g
4595Room 35% ongesuikerd20 g
49817Base Unica100 g
6462Gedroogde glucose30 g
26627Yoghurt 5070 g
43362Variegato Frutti Di BoscoQS


Werkwijze

  • Meng alle droge stoffen in een mengkom
  • Voeg deze al roerend toe aan de melk en room
  • Laat minimum 15’ rusten alvorens af te draaien in de ijsturbine
  • Marbreer de variegato bosvruchten op/onder het ijs

Ingrediënten

53jh0ktoba 18lar2rs1 melagrana

Cresco

“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.

Cresco