Vul je e-mail adres in en ontvang de technische fiche.
Vul uw e-mailadres in:
*
Ranson mag me contacteren via e-mail.
Leave this field blank
Stuur me de download link
Home
Jobs
Over Ranson
Kwaliteit
Contact
Mijn Ranson
nl
fr
en
nl
|
fr
|
en
Over Ice Cream
Assortiment
Wijs in Ijs
Onze merken
Webshop
Folders
Nieuws
recept Speculoos
Ons aanbod
Ice Cream
Wijs in Ijs
Recepten Joygelato
Speculoos
Artikel
Omschrijving
Hoeveelheid
Witte basis
1000 g
13914
Speculoospasta
100 g
4623
Volle melk
100 g
1881
Variegato Joycream speculoos
QS
Werkwijze
Voeg de Joycream Speculoos en de extra melk toe aan de basismix en meng goed
Meng alles goed met een staafmixer
Marbreer de Joycream Speculoos op/onder het ijs
Werk je creatie af met enkele speculoos koekjes
Ingrediënten