Vul je e-mail adres in en ontvang de technische fiche.
Vul uw e-mailadres in:
*
Ranson mag me contacteren via e-mail.
Leave this field blank
Stuur me de download link
Home
Jobs
Over Ranson
Kwaliteit
Contact
Mijn Ranson
nl
fr
en
nl
|
fr
|
en
Over Ice Cream
Assortiment
Wijs in Ijs
Onze merken
Webshop
Folders
Nieuws
recept Rocher Volcano
Ons aanbod
Ice Cream
Wijs in Ijs
Recepten Fugar
Rocher Volcano
Artikel
Omschrijving
Hoeveelheid
Witte basis
850 g
6484
Dextrose
20 g
41984
Pasta Hazelnut Vulcano
100 g
40307
Variegato Richard
QS
Werkwijze
Voeg de dextrose en pasta hazelnoot toe aan de basismix en meng goed met de staafmixer
Marbreer de variegato op/onder het ijs bij het uithalen
Decoreer je creatie met enkele Rocher pralines
Ingrediënten