Vul je e-mail adres in en ontvang de technische fiche.
Vul uw e-mailadres in:
*
Ranson mag me contacteren via e-mail.
Leave this field blank
Stuur me de download link
Home
Jobs
Over Ranson
Kwaliteit
Contact
Mijn Ranson
nl
fr
en
nl
|
fr
|
en
Over Ice Cream
Assortiment
Wijs in Ijs
Onze merken
Webshop
Folders
Nieuws
recept Cookies
Ons aanbod
Ice Cream
Wijs in Ijs
Recepten Fugar
Cookies
Artikel
Omschrijving
Hoeveelheid
Witte basis
820 g
4595
Room 35% ongesuikerd
100 g
41580
Pasta Cassata dei campioni alla ricotta
80 g
41788
Variegato Frollino
QS
Werkwijze
Voeg de extra room en pasta biscotto toe aan de basismix en meng goed
Marbreer de variegato op/onder het ijs bij het uithalen
Werk je creatie af met wat crumble van gebroken zandkoekjes
Ingrediënten