Vul je e-mail adres in en ontvang de technische fiche.
Vul uw e-mailadres in:
*
Ranson mag me contacteren via e-mail.
Leave this field blank
Stuur me de download link
Home
Jobs
Over Ranson
Kwaliteit
Contact
Mijn Ranson
nl
fr
en
nl
|
fr
|
en
Over Ice Cream
Assortiment
Wijs in Ijs
Onze merken
Webshop
Folders
Nieuws
Recept Origine chocolade
Ons aanbod
Ice Cream
Wijs in Ijs
Recepten Fructital
Origine chocolade
Artikel
Omschrijving
Hoeveelheid
5814
Veliche Puur Sensation 72
200 g
49388
Miscela Fondente Origine
300 g
Warm water (90°C)
500 g
Werkwijze
Smelt de callets in het warme water en voeg de miscela fondente toe
Meng alles goed met een staafmixer
Laat minimum 20 minuten rusten en afkoelen en draai af in de ijsturbine
Ingrediënten