Vul je e-mail adres in en ontvang de technische fiche.
Vul uw e-mailadres in:
*
Ranson mag me contacteren via e-mail.
Leave this field blank
Stuur me de download link
Home
Jobs
Over Ranson
Kwaliteit
Contact
Mijn Ranson
nl
fr
en
nl
|
fr
|
en
Over Ice Cream
Assortiment
Wijs in Ijs
Onze merken
Webshop
Folders
Nieuws
recept Croccantino
Ons aanbod
Ice Cream
Wijs in Ijs
Recepten Fructital
Croccantino
Artikel
Omschrijving
Hoeveelheid
Witte basis
1000 g
49711
Pasta chantilly
100 g
49229
Variegato Lampone
150 g
49873
Variegato Cherry Rubino NEW
120 g
49788
Variegato Gran Croccante
120 g
Werkwijze
Voeg de pasta chantilly en de extra room toe aan de basismix en meng goed
Meng alles goed met een staafmixer
Marbreer de variegato’s op/onder het ijs
Ingrediënten
Fructital is de crème de la crème
Ontdek het volledige gamma Fructital producten