Artikel

Omschrijving

Hoeveelheid

Prosecco1 fles

49815

Base Bacchus

400 g

6024

Kristalsuiker - fijne korrel

400 g
Water1900 g
Supersoft emulgator10 g


Werkwijze

  • Meng de droge stoffen in een mengkom
  • Voeg deze al roerend toe aan het water
  • Voeg ook de prosecco al roerend toe
  • Voeg de emulgator toe
  • Laat min 15’ rusten alvorens af te draaien in de ijsturbine

Ingrediënten

53jh0ktoba 18lar2rs1 melagrana

Cresco

“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.

Cresco