Recept gezouten caramel camargue
Artikel | Omschrijving | Hoeveelheid |
Witte Basis | 900 g | |
4510 | Room 37% | 100 g |
26621 | Caramel Fleur de Sel Camargue | 100 g |
Nieuw | Variegato Fleur de Sel | 120 g |
Werkwijze
- Voeg de pasta Caramel Fleur de Sel en de extra room toe aan de basismix en meng goed
- Marbreer de variegato Caramel Fleur de Sel op/onder het ijs

Ingrediënten

Cresco
“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.