Recept gezouten caramel camargue

Artikel

Omschrijving

Hoeveelheid

Witte Basis900 g
4510Room 37%100 g
26621Caramel Fleur de Sel Camargue100 g

Nieuw

Variegato Fleur de Sel120 g

Werkwijze

  • Voeg de pasta Caramel Fleur de Sel en de extra room toe aan de basismix en meng goed
  • Marbreer de variegato Caramel Fleur de Sel op/onder het ijs
Gezouten caramel camargue

Ingrediënten

53jh0ktoba 18lar2rs1 melagrana

Cresco

“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.

Cresco