Recept Bantoffee

Artikel

Omschrijving

Hoeveelheid

43377Novarcon 5035 g
4623Volle melk505 g
6024Suiker160 g
18093Magere Melkpoeder20 g
4510Room 37%50 g
43357Pasta Banaan50 g
43375Confrutti Banaan180 g
26620Variegato Dulce de Leche120 g

Werkwijze

  • Meng de droge stoffen en voeg ze toe aan melk en room
  • Voeg de pasta en confrutti banaan toe en meng goed met de staafmixer
  • Marbreer de variegato dulce de leche op/onder het ijs
Bantoffee

Ingrediënten

53jh0ktoba 18lar2rs1 melagrana

Cresco

“Cresco” werd geboren in 1983 en biedt vandaag een breed scala aan kwaliteitsproducten voor de artisanale ijsbereider. Sinds 2007 zijn ze onderdeel van de Martin Braun Groep, een grote Europese speler in de wereld van patisserie, confiserie en ijsbereiding. Cresco is sedert vele jaren ISO:9001 gecertificeerd. Transparantie omtrent gebruikte ingrediënten is een grote troef.

Cresco