Ranson Sorbetmix
Verhoudingen
De sorbetmix kan je gebruiken voor een sorbet met fruit, fruitpasta én met een combinatie van fruit en fruitpasta. Hieronder vind je de nodige verhoudingen voor 4 kg sorbet.
Fruit en fruitpasta
Standaard
- Fruit: 1000 g
- Pasta: 200 g
- Water: 1720 g
- Sorbetmix: 1080 g
- Suiker: 0 g
Warmer mondgevoel
- Fruit: 1000 g
- Pasta: 180-200 g
- Water: 1640 g
- Sorbetmix: 1080 g
- Suiker: 80 g
Enkel fruit
- Fruit: 1400 g
- Water: 1360 g
- Sorbetmix: 1080 g
- Suiker: 160 g
Enkel fruitpasta
- Pasta: 300-360 g
- Water: 2460 g
- Sorbetmix: 1080 g
- Suiker: 60 g
Zomerse smaken
Mangosorbet
Aardbeisorbet
Framboossorbet
Passievruchtsorbet
Granaatappelsorbet
Kiwisorbet
Complete mixen