Cacaovruchtsorbet

CABOSSE CACAO FRUIT PULP 0671 copy 2

Cabosse Naturals

De zaden van de cacaovrucht zijn het bekendste deel van de cacaovrucht, verwerkt tot chocolade. De rest van de vrucht is, tot op heden, helaas over het hoofd gezien. Met Cabosse Naturals maken wij van de volledige cacaovrucht 100% natuurlijke ingrediënten met toegevoegde waarde.

Website Cabosse Naturals

Cacaovruchtsorbet

Ingredienten

  • 335 g - Cacaovrucht pulp
  • 37 g - Geconcentreerd cacaovrucht pulp sap
  • 51 g - Glucose poeder
  • 93 g - Stabilisator Base Frutta 100
  • 99 g - suiker
  • 385 g - water

Recept

  1. Meng suiker, glucose en de stabilisator.
  2. Voeg water toe aan ong 50°C en verwarm tot 85°C.
  3. Laat gedurende 3 uur rijpen (koelen, meng met de pulp en het concentraat en draai tot een sorbet).
Ad Cabosse Naturals sorbet