Sea Shells
Black spray
200g Cacaoboter
20g Zwart Carbon poeder
Werkwijze
- Mix het carbon poeder en de warme cacaoboter goed.
- Kristalliseer deze massa.
- Spuit een dunne laag in de zeevruchten vormen (art. 64816).
- Laat op kamertemperatuur kristalliseren.
- Mouleer de vormen met donkere chocolade.
- Vul de vormen met 1 helft cacao juice concentraat karamel en de andere helft vul je met knapperige boekweit (art. 45506) sluit en kleef beide helften aan elkaar.
- Laat ze 1 nacht in de koelkast kristalliseren (12-14°C)
- Ontvorm de zeevruchten.
Cacao juice concentraat karamel
227g Suiker
176g Ongesuikerde excellence room 35 % - UHT - Elle & Vire Professionnel
214g Geconcentreerd cacaovruchtsap
55g Glucose
151g Glacier extra - boter - Corman
177g Gold chocolade - callets™
Werkwijze
- Vervaardig een caramel met glucose en de kristalsuiker.
- Blus deze goudkleurige caramel met de opgewarmde room en cacao juice concentraat = 80°C.
- Giet door de chinois in een mengkom.
- Na afkoeling, bedekken met folie, op de massa.
- Plaats het geheel in de koelkast gedurende 1 nacht.
- Bij gebruik, de caramel opwarmen tot 35°C.
- Meng er de boter op kamertemperatuur onder evenals de warme (45°C) Gold chocolade.