My love

Hartvorm bonbonnière met roos

Werkwijze

  • Maak de rode spuitmassa met het natuurlijk poederkleurstof en de gesmolten cacaoboter (45°C)
  • Mix beiden goed en bewaar op 45°C
  • Mouleer de hartvormige blisters met witte chocolade en laat kristaliseren in de koelkast (12-14°C)
  • Creëer een gaatje met een verwarmde uitsteker bij 1 van beide helften
  • Plak de roos met behulp van gekristaliseerde witte chocolade en plaats beide helften in de koelkast (4°C) gedurende 6 uur
  • Kristaliseer de spuitmassa en spuit beide helften met behulp van het spuitpistool (art. 130833), op die manier bekom je een licht velours effect
Valentijn 1

Crunchy dragees

Werkwijze

  • Plaats de crispy craquer balls in de drageermachine
  • Voeg dan laag per laag de witte chocolade (45°C) toe terwijl de machine steeds de producten in beweging brengt
  • Nadat de gewenste dikte chocolade is aangebracht, warm je de producten even op om het frambozenpoeder toe te voegen

Tip : met 1 basis receptuur kan je diverse smaken bekomen door de verschillende fruitpoeders te gebruiken
eventueel kan je eindigen met Shellak om het fruitpoeder te fixeren

Hartvorm bonbonnière met roos

Crunchy dragees

Verpakking