Crunchy heart
Crunchy bodem
665 g Hazelnoot praliné - PRA-CLAS-26A - Callebaut
200 g Framboos & yoghurt - witte chocolade crunch - Jorda
80 g Melkchocoladedrops - Delgiro
55 g Cacaoboter - Callebaut
- Meng de gesmolten cacaoboter (45°C) met de crunch.
- Voeg er de praliné aan toe en meng tot een homogene massa.
- Eindig met het ondermengen van de gekristalliseerde chocolade.
- Strijk de massa uit in een frame.
- Laat deze volledig uitharden en versnij ronde cirkels van 10cm diameter.
- Dompel deze in witte chocolade.
- Na volledige uitharding, afspuiten met een rode spuitmassa.
- Strijk gekristalliseerde witte chocolade uit op 2mm en steek ronde schijven uit van 10cm diameter met centraal een hartvorm.
- Spuit af met witte spuitmassa.
- Kleef deze op de ronde krokant bodem.