Crunchy Sint

Dompelmix witte chocolade

400 g Witte chocolade callets™ - CW2 - Callebaut
100 g Cacaoboter - Callebaut
100 g Hazelnoot bresilienne - Callebaut

Dompelmix melkchocolade

350 g Melkchocolade callets™ - 823 - Callebaut
150 g Cacaoboter - Callebaut
100 g Hazelnoot bresilienne - Callebaut

Dompelmix donkere chocolade

350 g Donkere chocolade callets™ - 811 - Callebaut
150 g Cacaoboter - Callebaut
100 g Hazelnoot bresilienne - Callebaut

  • Meng de warme chocolade en de warme cacaoboter, beiden op 45°C.
  • Meng er de Brésiliennenootjes onder.
  • Voor gebruik deze mengeling kristalliseren.
  • Dompel de figuren in deze mengeling en laat verder druppen op een rooster.
  • Laat het geheel mooi uitharden.

Tip : je kan ook gebruik maken van andere crunches uit ons gamma.
Tip : je kan je eigen sinterklaasfiguren mouleren of gebruik maken van de figuren uit ons holgoed assortiment.

0010 Chocola eindejaar 2021 2022 1113

Crunchy Sint

Verpakking