Crunchy Sint
Dompelmix witte chocolade
400 g Witte chocolade callets™ - CW2 - Callebaut
100 g Cacaoboter - Callebaut
100 g Hazelnoot bresilienne - Callebaut
Dompelmix melkchocolade
350 g Melkchocolade callets™ - 823 - Callebaut
150 g Cacaoboter - Callebaut
100 g Hazelnoot bresilienne - Callebaut
Dompelmix donkere chocolade
350 g Donkere chocolade callets™ - 811 - Callebaut
150 g Cacaoboter - Callebaut
100 g Hazelnoot bresilienne - Callebaut
- Meng de warme chocolade en de warme cacaoboter, beiden op 45°C.
- Meng er de Brésiliennenootjes onder.
- Voor gebruik deze mengeling kristalliseren.
- Dompel de figuren in deze mengeling en laat verder druppen op een rooster.
- Laat het geheel mooi uitharden.
Tip : je kan ook gebruik maken van andere crunches uit ons gamma.
Tip : je kan je eigen sinterklaasfiguren mouleren of gebruik maken van de figuren uit ons holgoed assortiment.