Crunchy Mambo
Ganache Mango Limoen
509g Mangopuree
68g Trimoline
36 g Water
11 g Limoen puree
1 st Vanillestokken - Tahiti - Delgiro
364 g Melkchocolade - callets™ - Single origin Arriba 39%
11 g Glacier extra - boter - Corman
Werkwijze
- Kook de purees, trimoline, water en vanillemerg tot 103°C.
- Zeef dit kooksel over de chocolade callets.
- Mix goed.
- Op 35°C de boter op kamertemperatuur onder mixen.
Opbouw
- Dompel de nougatine plaatjes met Witte chocolade.
- Strooi voor crystalisatie met Non-Pareil sprinkles Valentijn (art. 261093)
- Kleef deze plaatjes op jouw pralines ter decoratie en geef een extra crunch en smaak aan jouw creaties
Tip:
- De nougatine plaatjes steeds wetproof maken door ze te dompelen of af te spuiten met een spuitmassa naar keuze.
- Je kan ze ook in jouw pralines verwerken als krokante bodem.
Ganache Mango Limoen
Opbouw
Varieer in de vorm van je nougatineplaatjes