Bleeding skull

Witte ganache roze peper

269 g Excellence room 35% ongesuikerd UHT - Elle & Vire
54 g Trimoline - Lebbe
67 g Boter glacier extra - Corman
605 g Witte chocolade callets™ - CW2 - Callebaut
5 g Roze peper

• Warm de room op met de suikers en de vermalen roze peper tot 95°C.
• Laat deze 10 min. en afgedekt infuseren.
•Warm op tot 75°C en giet deze warme room over de chocolade callets.
• Mix alles goed met de cutter tot een homogeen geheel zonder lucht te incorporeren.
• Op 35°C mix er de boter op kamertemperatuur onder en giet het geheel in de flexipan (art. 141099).
• Laat het geheel gedurende 1 nacht in de koelkast (14°C) uitharden.
• Ontvorm en dompel in witte chocolade.
• Positioneer onmiddellijk de skulls (art. 600441) na het dompelen.

Tip : je kan de roze peper vervangen door andere specerijen, thees, koffies, vanille,..

0013 Chocola eindejaar 2021 2022 1034

Rode spuitmassa

400 g Witte chocolade callets™ - CW2 - Callebaut
100 g Cacaoboter - Callebaut
25 g Synthetisch poederkleurstof - rood

• Meng de warme chocolade en de warme cacaoboter, beiden op 45°C.
• Mix er de rode kleurstof onder.
• Voor gebruik deze mengeling kristalliseren.
• Vul met behulp van een papieren tipzakje (art. 18247) de ogen van de skulls.

Witte ganache roze peper

Rode spuitmassa

Verpakking