Benodigdheden

Ingrediënten

Banketbakkersroom

Chocoladecrème

Chocoladeglazuur

Recette New York Roll Chocolat tif tif

Werkwijze

Bun’n’Roll

  1. Plaats een Bun’n’Roll in een geperforeerde vorm met een diameter van 10 cm en een hoogte van 3,5 cm.
  2. Plaats het bakpapier en daarbovenop de bakplaat op de vormen.
  3. Bak de Bun’n’Rolls 16 minuten op 165-170°C.
  4. Haal uit buns uit de vorm en draai om. Laat nog 4 minuten bakken.

Banketbakkersroom

  1. Meng in een kom de eiderdooiers, suiker en het zetmeel.
  2. Verwarm de melk met het vanillestokje. Roer een derde door het ei-suiker-zetmeelmengsel en voeg dan de rest toe.
  3. Doe het mengsel in een steelpan. Laat al kloppend op een hoog vuur indikken en voeg de chocolade toe.
  4. Meng goed tot een gladde massa. Zet vervolgens in de koeling.
  5. Voeg na het koelen de room toe.

Glazuur

  • Verwarm de fondant lichtjes, voeg de siroop en de gesmolten chocolade toe.

Afwerking

  • Wanneer de buns zijn afgekoeld, spuit de chocoladecreme met behulp van de spuitmond in
  • Garneer het glazuur bovenop de Bun’n’Roll en voeg de hazelnootstukjes toe.

Ingrediënten: