RANSON NV :: Your partner in bakery products

EVENTS

Huidige events Voorbije events

VOORBIJE EVENTS


ISM 2017

Eind januari kan u ons opnieuw vinden op ISM, de grootste beurs op vlak van snoepgoed. Daar stellen wij ons uitgebreide assortiment chocoladedecoraties en marsepeinfiguren voor.

De beurs gaat door van zondag 29 januari tot en met woensdag 1 februari 2017 in de Koelnmesse in Keulen. U kunt ons terugvinden in Hall 4.2 – stand P012 Wij heten u alvast van harte welkom!

DEMONSTRATIE CORMAN

Giambattista Montanari zal 2 Panettone op basis van desem en een 7tal Italiaanse specialiteiten op basis van gerezen bladerdeeg voor u demonstreren. Nieuwe smaken en extra veel inspiratie voor het eindejaar
Bekijk onze folder voor alle praktische informatie.


BROODDEMONSTRATIES

Maxence Gregoire (Decollogne) en Bart Ceelen (Algist Bruggeman) geven u tips om altijd lekker en vers brood te kunnen aanbieden met behoud van de lekkere,
authentieke en natuurlijke smaak. Speel in op de huidige trends aan de hand van onze Tips & Tricks!
Bekijk onze folder voor alle praktische informatie.


EINDEJAARSDEMONSTRATIES

Eind september hebben we naar jaarlijkse gewoonte weer onze eindejaarsdemonstraties. Dit jaar met: YANN BRYS en ALEXANDRE BOURDEAU.
Aan de hand van 6 prachtige recepten geven zij u tal van tips, ideeën en inspiratie voor uw eigen eindejaarscreaties.
Bekijk onze folder voor alle praktische informatie.


ISM: The Future of Sweets & Snacks

Na een geslaagde eerste deelname in 2014 hebben we besloten om ook in 2015 deel te nemen aan ISM, de grootste beurs op vlak van snoepgoed. Daar stellen wij ons uitgebreide assortiment chocoladedecoraties en marsepeinfiguren voor. De beurs gaat door van zondag 1 februari tot en met woensdag 4 februari 2015 in de Koelnmesse in Keulen. U kunt ons terugvinden in Hall 4.2 – stand P012 Wij heten u alvast van harte welkom!

RANSON Happening

Op 5, 6 en 7 oktober organiseerden we voor de 4e keer een RANSON HAPPENING. Dit jaar kozen we 1 centrale en unieke locatie, namelijk Tour & Taxis – Hôtel de la Poste, Brussel. 27 leveranciers presenteerden hun assortiment. Dit werd aangevuld met een gevarieerd programma van sprekers over actuele onderwerpen zoals voedselveiligheid, fiscaliteit, boekhouding, personeel en markting. Ook de demonstraties van o.a. Ingrid Demeester, Cathelyne Biltris, Patrick Aubrion en Roger Van Damme kenden veel bijval. Dit alles gecombineerd met een leuke ontvangst, een gezellige sfeer en een heerlijk hapje en drankje zorgde ervoor dat ook deze 4e editie met meer dan 1600 bezoekers een schitterend succes was. Hartelijk bedankt voor uw aanwezigheid!


Leman: Cake Design Days

Op maandag 31 maart en dinsdag 1 april organiseert Leman de Cake Design Days.

Programma: 13u30 ontvangst
14u bedrijfsbezoek + 2 demonstraties
17u30 pastabuffet + prijsuitreiking Citytrip Rome of Amsterdam

Presentatie: Gène Bervoets

Prijs: € 30 per persoon – volledig terugbetaald via aankoopcheque

Europain 2014

Door het grote succes in 2012 nemen we dit jaar opnieuw een stand op Europain in Parijs. Deze beurs gaat door van zaterdag 8 maart tot en met woensdag 12 maart en is dagelijks open van 9u30-18u30.

U kunt ons vinden in Hall 5 – Gang P – Stand 165

Wij heten u alvast van harte welkom!

ISM: The Future of Sweets & Snacks

Halfweg mei hebben we de firma Van Reet overgenomen die gespecialiseerd is in het produceren van marsepeinfiguren. Daardoor hebben wij ons eigen gamma marsepeinfiguren kunnen uitbreiden met nieuwe figuren en verpakkingen. Daarom hebben wij besloten om deel te nemen aan ISM, de grootste beurs op vlak van snoepgoed. Deze gaat door van zondag 26 januari tot en met woensdag 29 januari 2014 in de Koelnmesse in Keulen.

U kunt ons terugvinden in Hall 4.2 – stand P012

Wij heten u alvast van harte welkom!

World Chocolate Masters 2013

Van 28 tot 30 oktober gaat de finale van de World Chocolate Masters door. Dit prachtig evenement voor chocoladeprofessionals vindt plaats tijdens het Salon du Chocolat Professionel in Parijs. Tijdens deze 5de editie zullen 20 kandidaten afkomstig uit verschillende landen strijden voor de titel van World Chocolate Master.
Klik hier voor meer informatie

Strikkendemonstratie-workshop najaar 2013

Klik hier om in te schrijven

Anuga: Taste the future

Van zaterdag 5 tot en met woensdag 9 oktober 2013 is er de internationale voedingsbeurs Anuga in Keulen. Anuga heeft een uniek concept met 10 gespecialiseerde beurzen onder 1 dak: van diepvriesproducten en verse producten tot organische voeding, vlees en bakkerijproducten. Elke beurs bevindt zich in een andere hal waar u een ruim aanbod van leveranciers terugvindt. Als grote speler op de markt van gedroogd fruit en diepvriesfruit, zal RANSON in 2013 voor de eerste keer deelnemen aan Anuga.

Kom zeker eens langs en maak kennis met ons uitgebreid assortiment.

U kunt ons vinden in Hall 4 – stand 008. Bekijk hier het grondplan

Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Keulen
Duitsland
ZATERDAG 05/10/2013 – DINSDAG 08/10/2013: 9u-20u
WOENSDAG 09/10/2013: 9u-19u

Demonstratie: Cupcakes & wedding cakes

EINDEJAARSDEMO met Joost Arijs - oktober 2012


Download PDF