RANSON NV :: Your partner in bakery products

Introductie - Ranson NV

Als familiebedrijf kunnen wij bogen op een lange traditie. Gegroeid uit de margarineverkoop aan de bakkers is het gamma gaandeweg uitgebreid tot een totaal assortiment aan bakkerijproducten.

Onder ons eigen Atlas label commercialiseren we de belangrijkste basisproducten, gemaakt door de beste fabrikanten en dit met als doel producten van eerste kwaliteit permanent aan de laagste prijs bij onze klant te kunnen leveren.

Ons objectief is om op een vriendelijke manier een goed product en een scherpe prijs aan onze klanten te bieden. Dit is de drager van onze activiteit en de basis van een steeds verder groeiende groep tevreden klanten.

Ranson NV is behalve grossier tevens fabrikant van 3 groepen bakkerijproducten (marsepein, chocoladedecoratie en mixen), alsook importeur en exporteur van diverse grondstoffen en verschillende fruitsoorten voor industrieel gebruik.

De afdeling non-food verzorgt de leveringen van klein materiaal, versieringen en verpakking voor dezelfde doelgroep van klanten: bakkers, banketbakkers – chocoladeverwerkers en ijsbereiders.

Een gemotiveerde groep van verkopers weten de klanten op vakkundige wijze te informeren en raad te geven omtrent het uitgebreide assortiment van bakkerijproducten. Op een totale oppervlakte van 20.000 m² worden 10.000 producten rechtstreeks ingevoerd uit 32 landen en wachten op de afroep van de klanten. Als extra service biedt Ranson NV de mogelijkheid aan de klant om zich te bevoorraden in onze eigen afhaalcentra in Harelbeke, Hoeselt Brussel en Londen.

Ranson NV Ranson NV