Eindejaarsdemonstraties

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we de eindejaarsdemonstraties. Dit jaar tonen Jean-Thomas Schneider, MOF en Pascal De Deyne, talent van eigen bodem hun skills tijdens de demo's in Brugge, Anderlecht en Hoeselt.

Prijs

€30,00 per persoon (btw inbegrepen - via onkostenfactuur - inclusief syllabus & degustaties)

Schrijf u snel in via onderstaande inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot 1 week voor de demonstratie.

20180619 Pascal De Deyne 038 Atomium

Pascal De Deyne

Vandaag is Pascal chef patissier bij Maison Van Dender in Brussel (Wereldkampioen patisserie en Hofleverancier). Voordien werkte hij bij Debaere, Joost Arijs en Painture. Door zijn gedrevenheid en passie heeft hij ondertussen al verschillende mooie prijzen behaald.


  • 2014, Golden Chocolat Award Brugge
  • 2011, 3e plaats, Coupe du Monde de la Patisserie Lyon
  • 2009, 3e plaats nationale selectie World Chocolate Master
  • 2008, 2e plaats Dutch Pastry Award
  • 2007, 1e plaats Wisseltrofee George Boute Brugge


Jean Thomas Schneider3

Jean-Thomas Schneider

Jean-Thomas kan terugkijken op een indrukwekkend parcours. Als gepassioneerd en gedreven patissier werkte hij in de mooiste sterrenzaken van Frankrijk waaronder l’Arnsbourg, l’Espérance, le Relais Bernard Loiseau, l’Hôtel Georges V, le Meurice, la Tour d’Argent... In 2010 leidt hij de productie bij de opening van Café Pouchkine in Parijs en in 2012 creëert hij JTSchneider.net, een consulting en opleidingscentrum, die zijn kennis en passie via demonstraties, workshops en productie interventies kan delen.

  • 2017, Wereldkampioen Pâtisserie in Lyon
  • 2018, Wereldkampioen Ijsbereider in Rimini

De inschrijvingen zijn afgesloten.