RANSON NV :: Your partner in bakery products

PRODUCTIE

VAN BAKKERIJPRODUCTEN
Over de Productie Amandelmeel Marsepein Chocolade Poeders en mixen Kwaliteit

POEDERS EN MIXEN

KANT-EN-KLARE MIXEN

Om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten mengen wij in onze afdeling in de Venning de respectievelijke ingrediënten tot kant en klare mixen van hoge kwaliteiten. De belangrijkse producten zijn de Banketbakkersroompoeder, zowel koud als warm, de Cakepoeder, de Frangipanepoeder alsook een uitgebreide range bakingpoeders die voornamelijk door de biscuiterie industrie worden afgenomen. Ook mixen op maat van de klant, volgens zijn eigen recept, kunnen wij reeds op beperkte badges aanmaken.

 

 


ZADENMIXEN

Door onze grote aanvoer van de verschillende zadensoorten kunnen we deze op recept van de klant naar wens mengen om zo tot een zadenmengeling te komen als basis voor de productie van de diverse zadenbroden. Wij helpen de klanten graag om zijn taak in grote mate te vereenvoudigen en te standardiseren.

 

 

 

 


KLEINVERPAKKINGEN

Voor verwerking in kleine ateliers hebben we de mogelijkheid om alle soorten zaden en noten en gedroogde vruchten in verpakkingen van 1 kg tot 5 kg te conditioneren. Hiervoor hebben we een speciale verpakkingsruimte die BRC gecertifieërd is.